Apple iPad mini Wi-Fi – 16 GB – Hvid

Apple iPad mini Wi-Fi – 16 GB – Hvid er set til 2099 kroner hos Komplett.dk. Hos Komplett.dk, kan den leveres inden for 3 hverdage og man kan tilkøbe en tryghedsaftale.

Funktioner

Skærmen på 7,9″ lever mere end op til den fulde iPad-oplevelse. Man kan se websites i Safari. Du kan se billeder, video og bruge facetime.

Skærm

iPad mini-skærmen bruger den samme LED-teknologi til baggrundsbelysning som en almindelig iPad. Dens størrelse passer fint til de forskellige apps på markedet.

Tykkelse

Apple iPad mini har en tykkelse på kun 7,2 mm, den er derfor ultra tynd og let. Den er handy at gå rundt med og derfor let at have med rundt omkring på enten arbejde eller hos venner.

Batterilevetid

Noget af det, der kan ødelægge enhver fornøjelse ved en iPad er kort batterilevetid. Men dette er slet ikke tilfældet med denne iPad. Den har en utrolig lang batteritid. Den holder helt op til 10 timer, på hver enkel opladning. Man skal derfor ikke være bange for at spille eller høre musik, den skal nok holde på strømmen.

Face time

Den har face time indbygget, du kan derfor foretage videoopkald via Wi-Fi eller et mobilnetværk. FaceTime HD-kameraet på forsiden giver alle andre et godt billede af dig, og med iSight-kameraet på bagsiden kan du vise andre, hvad du ser. På denne måde, giver du altid venner og familie mulighed for at følge med i din hverdag. Det kan være rigtig dejligt for din familie, hvis du fx er på forretningsrejse. Det giver en helt anden oplevelse, når man både kan se ansigtet og høre familien. Den har en skærm på 7,9″ , hvilket er en helt perfekt skærmplads, så du kan få det hele med. Du kan også bruge kameraet på forsiden til at tage selvportrætter eller optage 720p HD-video. iPad mini har mange flere funktioner, end jeg har nævnt her og jeg vil anbefale, at man går ind på fx edbpriser eller en anden informativ hjemmeside og tjekker produktet ud og læser om alle funktionerne.