LG G2 blev først annonceret for kun 4 måneder siden, men der går allerede rygter om dens efterfølger G3. Ifølge rygter fra Korea skulle den nye model have et større og bedre display end dens lillebror, G2.

Asiae.co.kr rapporterer at G3 modellen vil have 5.5 tommer skærm med en opløsning på 1440×2560 pixels. Det er en smule mere end G2 som ‘kun’ har 5.2 tommer at folde sig ud på. Galaxy S4 har en 5.2 tommer skærm men det rygtes at skærmen på S5 bliver ligeså stor som LG G3.

I følge det koreanske site vil G3 lanceres den 17. maj hvilket vil være ca. 8 måneder efter af G2 blev lanceret. Det er ret tidligt i, markedet taget i betragtning. Grunden til den tidligere lancering skal højst sandsynligt findes i det faktum at man er bange for at miste fodfæste til Galaxy S5 som bliver lanceret i April ifølge Samsung. Er dette tilfældet ville timingen af G3 lanceringen give god mening.

LG rygtes også at have en større enhed på vej. Lige nu er den kendt som LG G Pro 2 og den skulle have en 5.9 tommer skærm med samme 1440×2560 opløsning som G3. Den vil blive lanceret til Mobile World Congress i Februar ifølge koreanske medier.

LG G2 var en af de mest oversete smartphones sidste år. Den havde en del nye og anderledes features, fx sad knapperne på bagsiden hvilket bestemt faldt i min smag. Kunne man ikke lidt at skulle om på bagsiden kunne telefonen også vækkes ved at double tappe på skærmen. Featuren kalder de ‘Knock’ og den vil højst sandsynligt også være at finde på deres andre enheder som udkommer i år.

Nokias Lumia 1020 har den samme feature og noget kunne tyde på at denne trend kunne brede sig til endnu flere mærker.

Ser du frem til LG G3? Hvilke features kunne du tænke dig?