LG har officielt bekræftet at den spændende G Flex smartphone vil komme tik salg i 20 europæiske lande med start i næste måned.

Smartphonen, der blev annonceret i oktober for det koreanske marked, vil komme til salg i Storbritannien, Tyskland, Frankrig, Italien, Sverige,  Østrig og et par andre lande.

Selv om den 6-tommer store 720p buede enhed har været mulig at forudbestille for nogle udvalgate steder som fx Carphone Warehouse i januar er det første gang LG officielt har meldt ud at der er planer om at lancere i Europa.

Hidtil har det kun været muligt i selskabets koreanske hjemland, men en amerikansk lancering nylig blev for bekræftet i begyndelsen af måneden på CES som er en af verdens største tech messer der blev afholdt i Las Vegas i år.

Den kurvede mobil G Flex fra LG

Telefonen kommer højst sandsynligt til at være en dyr en af slagsen (Car Park Warehouse tog 689 pund for at forudbestille. Mere end iPhone!) men teknologien der er pakket ned i den er også nævneværdig: 2.26 GHz Qualcomm Snapdragon 800 chipset, 2GB RAM og et indbygget 3500mAh batteri.

Inden i G Flex enheden er der et 13 -megapixel kamera og et 2-megapixel fremadvendt webcam. Enheden vil komme med Googles styresystem Android 4.2.2 Jelly Bean. Den indtager dermed pladsen som LG’s flagskib indenfor mobiler.

Den kan også prale af en Wolverine-lignende selvhelbredende belægning, der gør den særdeles modstandsdygtig overfor ridser og rifter ifølge LG selv. Vi glæder også meget til at se nærmere på den buede telefon!