Vores verden udvikler sig i øjeblikket i en ufattelig hurtig hastighed. Alt er blevet digitalt, og siden årtusindeskiftet har den gennemsnitlige borger uden tvivl kunne mærke et af vores tids største paradigmeskift – nemlig internettets grundlæggelse. Du er konstant forbundet; selv i de øjeblikke hvor du måske føler dig mest alene.

På tidspunkter, hvor du måske sidder i toget i konstant bevægelse fra signal til signal, har du stadig mulighed for at forbinde dig med det store univers bag en skærm. Derhjemme har du sandsynligvis en internetforbindelse, som alle dine enheder deler, takket være en trådløs router som f.eks. den nye ZyXEL Armor, men skal du på farten, kan du bruge din smartphone som en router.

 

Del internettet fra din smartphone med din bærbare

I dag er vi så heldige, at du højst sandsynligt aldrig nogensinde kommer til at stå uden internet til din computer, hvis du altså har en smartphone eller tablet. De geniale smartphone-og tablet udbydere har nemlig udformet et af vor tids mest innovative måder at skabe netværk til dig på – uanset hvor end i verden du måtte være.
Det går meget simpelt ud på at kunne internetdele sin smartphone eller tablet med sin stationære eller bærbare computer. Måden, du gør det på, er at gå ind i din smartphones internetindstillinger og klikke på generelt og derefter på knappen, der siger internetdeling, hvor din kode i øvrigt også står. Efter du har tændt for din internetdeling, skal du ligeledes tænde for dit Bluetooth. Når du har gjort det, skal du derefter klikke på din computers Wi-Fi signal og vælge din smartphone eller tablets enhed – og voila! Du har nu internet lige med det samme!

Vi har aldrig været mere på farten end vi er i dag, og vores informationer skal helst kunne følge med os. Denne nytænkende metode er perfekt, nu hvor du ikke kan smide den trådløse ZyXEL Armor Wi-Fi router i tasken og tage den med på vejen.

Billede: pobre.ch