Opgradering til den nye iPhone 7 har flere fordele og funktioner, der naturligvis ikke er tilgængelige i de ældre versioner. Efter at Apple udgav deres nyeste smartphone, drejede mange af talerne sig om, at hovedtelefonstikket manglede. Selvom iPhone 7 er en mindre opgradering af iPhone 6s og 6s Plus, vil køberne nyde flere fordele. Her er nogle af dem.

Overvejelser i forbindelse med iPhone opgradering

 1. Vandafvisende
  Dette er en af ​​de nye funktioner til iPhone. IPhone er 7 er IP67, hvilket betyder, at den er designet til at modstå væsker og støv. Selvom Apple ikke definerer flydende beskyttelse, ligner det det oprindelige Apple Watch og kan derfor overleve stænk og utilsigtede dråber i en pøl vand.
 2. Fremtidige muligheder
  Fremtidig kompatibilitet er en anden funktion i iPhone 7. Apples nuværende mobil operativsystem er iOS 10 og kører en række applikationer og funktioner, der ikke er tilgængelige for forældede iPhone-modeller. Men iPhone 7 kan næsten køre enhver app, der nogensinde er oprettet til platformen. Derfor vil en iPhone 7 bære sine brugere godt ind i fremtiden ved at køre på den nyeste teknologi. Brugere af iPhone 4 eller 4S er ude af kompatibilitet og kan overveje at opgradere. Brugere af iPhone 5 eller 5C er lige på grænsen og bør også overveje en opdatering.
 3. Bedre grafik
  IPhone 7 kan prale af en 4,7 tommer skærm og 1336 x 750 pixel ved 326ppi, som giver brugerne mulighed for at køre iPad-apps i et landskabsskærmbillede. iPhone 7 har også DCI-P3 bredviddefarve, hvilket betyder lysere billeder, spil, videoer og meget mere. Personer, der værdsætter en god grafik, vil bestemt ikke blive skuffet.
 4. Hurtigere
  Apple Fusion 10 og lang batterilevetid er de funktioner, der gør iPhone 7 en opgradering værdig. Folk der har brug for en iPhone med mere strøm og et batteri, der oplader fuldt på nogle minutter i stedet for timer, vil elske denne opgradering. Den nye iPhone 7 har en avanceret LTE + Wi-Fi, der muliggør hurtigere overførsel af data og tilslutning.
 5. Topklasse kamera
  iPhone 7 har et kamera, der kan fungere på samme niveau som mellem-SLR-kameraer. Med en 12 megapixel sensor og f/1,8 blænde samt 7 megapixel til FaceTime-samtaler, vil enkeltpersoner, der ønsker at udfylde deres Instagram, Snapchat og Facebook-konti med billeder af høj kvalitet, helt sikkert have noget at prale af. Endelig kan iPhone 7’s 3D- og live-fotofunktion tilføje dybde og bevægelse til dine fotos.

Få fat i den nyeste iPhone

Selvom iPhone 7 måske ikke ser meget anderledes ud, er der faktisk mere nyt end som så, der sandsynligvis kan forbedre brugeroplevelsen. Så vil du være på forkant med denne iPhone, kan du finde mere information lige her.

Du kan selvfølgelig også vælge at springe ud i det med begge ben og købe iPhone 8  med det samme gennem Telmore, hvis du hellere vil have det nyeste, nye.