Vandene er splittet, når det kommer til valget mellem iPhone og Android telefoner. De fleste er som regel enten til det ene eller det andet, men i vores optik er iPhone klart at foretrække, når man sammenligner pris, kvalitet, funktionalitet og design på de to forskellige enheder.

Derfor vinder iPhone over Android

 1. Bedre hardware og software integration
  IPhone 6s og 6s Plus introducerer en ny funktion, som ingen Android-telefonproducent har kunnet kopiere. 3D Touch-skærmen er smart nok til at føle tryk, så du kan tage hurtige handlinger fra startskærmen bare ved at trykke lang tid på et ikon.
 2. Live billeder
  IPhone producerer konsekvent flotte billeder med nøjagtig farve, generation efter generation. Den mest overbevisende og unikke iPhone kamera funktion er Live Photos, som fanger video og lyd under og lige før og efter dit skud. Du animerer billedet under afspilning ved blot at holde fingeren nede på skærmen.
 3. Brugervenlighed
  IPhone er stadig den nemmeste telefon at bruge, mener langt de fleste. Nogle klager over manglen på forandring i udseendet af iOS gennem årene, men det kan også anses som et plus, da det dermed er nemt, når man skal have ny telefon.
 4. De bedste apps først
  Nu hvor både iOS og Android har mere end 1 million apps i deres butikker, er konkurrencen forbi, skulle man mene? Men det er den alligevel ikke helt. IPhonen er stadig begunstiget af udviklere som lanceringsplatformen til valg for de hotteste nye apps.
 5. Fungerer godt med MAC
  IPhone og MAC spiller selvfølgelig godt sammen, da det begge er Apple produkter. Det er også en klar fordel, der ikke er at finde på samme måde med Android løsningerne.

Få fingrene i den nyeste iPhone

Du kan få fat på iPhone 8 hos Telmore, hvis du gerne vil opgradere din iPhone eller skifte din Android mobiltelefon ud med en iPhone. Køber du den hos Telmore, kan du samtidig få et godt tilbud på telefonen inklusiv abonnement med eller uden afbetaling.