Her sidst i 2017 lancerer Apple deres nyeste skud på stammen nemlig mobiltelefonen iPhone 8, der har en del nye faciliteter end forgængeren iPhone 7 såsom vandtæt glasbeklædning samt mulighed for trådløs opladning. Den nye Apple iPhone 8 kører også på en ny og lynhurtig processor, så telefonen er kort sagt den kraftigste på mobilmarkedet, hvor der konstant er stor konkurrence mellem kunderne især mellem de førende rivaler Apple og Samsung.

Den nye mobiltelefon kan man ikke se på hylderne i de danske telefonbutikker endnu, da den først lige er kommet frem i USA og nu skal distribueres til hele verden i små mængder, der er en del mindre end den store efterspørgsel. Hvis man hurtigt vil have fat i den nye telefon, så skal man reservere denne i forvejen, da der nok kommer til at gå mange måneder, før den bliver lagervare i Danmark. Man kan reservere en iPhone 8 hos Yousee, der bliver en af de første leverandører i Danmark af den nye telefon, og prisen kommer til at være på 4.800 kr. kontant, men man kan heldigvis købe den rentefrit over 12 eller 24 måneder, således det kun bliver få hundrede kr. om måneden i afdrag.

Specifikationer på mobilen iPhone 8

Den nye iPhone 8 har disse imponerende gode data og specifikationer:

  • Hurtig processor A11 Bionic med 6 kerner i chippen.
  • Internt lager på 64 eller 256 GB.
  • Skærmen er en Retina HD med 4,7” højopløsning samt true tone og wide color.
  • Kameraet har 12 M pixel, 5 gange zoom og kan håndtere ægte 4 K optagelser.
  • Telefonen har naturligvis Apples kendte Touch ID med fingeraftrykssensor.
  • Telefonen er glasbelagt og derfor vandtæt ned til 1 meters dybde.
  • Telefonen understøtter trådløs opladning med Qi-teknologi via aluminiumskanterne.

Apples flagskib bliver iPhone X, der er Apples mest visionære smartphone til dato, og både den og iPhone 8 er spækket med banebrydende design og intelligente funktioner som for eksempel Augmented Reality. Visse anmeldere anbefaler iPhone X, mens man på den anden side også får meget mobil med modellen iPhone 8, så afgørelsen ligger hos den enkelte.

Den spændende funktion Augmented Reality

I Apples operativsystem iOS 11 understøttes AR funktionen (Augmented Reality), og på den måde kan man blande flere videosignaler og opnå imponerende resultater. AR funktionen anvendes ikke af mange endnu, men det er helt klart fremtiden, da man kan skabe illusioner i computerspil ved at lægge landskaber ind som baggrund, der gør spillene mere realistiske.

Mange ny apps vil kunne anvende AR funktionerne, og allerede nu vil man eksempelvis kunne filme stjernehimlen, hvorefter man på skærmen lægger et lag af stjernebilleder henover den aktuelle himmel, så man på den måde kan se de eksakte stjernebilleders placering i forhold til hinanden. Hvis man for eksempel følger med ien sportsbegivenhed, så er det meget praktisk at kunne få lagt resultater, odds og statistik henover banen, mens man følger kampen.