Det er den ældgamle konflikt: Hvad er bedst? Samsung og Apple er to af de førende teknologi-giganter i verden, og det er derfor klart, at valget tit står mellem de to. I denne artikel fortæller vi lidt om de vigtigste funktioner, og hvad forskellene er på de to slags telefoner.

Denne guide er selvfølgelig overordnet, da hver model af både Samsung og Apple er forskellig.

Design

En moderne iPhone, det vil sige de nyeste par modeller, har et meget glat, elegant glasdesign. Det er enkelt, gennemskueligt og til at forstå. Apple fjernede for et par år siden hjemmeknappen, og der bruges i stedet ansigtsgenkendelse til at åbne telefonen.

Designet på en samsung smartphone har ændret sig meget gennem tiden. Samsung lavede oprindeligt telefoner med et plastik design, men det har siden ændret sig til det bedre.

Kamera

Både Apple og Samsung er førende, når det kommer til kameraer på mobiltelefoner. Uanset hvilket mærke du er til, kan du regne med at få en telefon, der har noget af det nyeste og mest avancerede teknologi i forhold til kameraer.

Opbevaringsplads

For mange nye købere af mobiltelefoner bliver det en dealbreaker, at en iPhone ikke har mere plads, end den har. iPhones giver ikke mulighed for at udvide opbevaringsplads, men til gengæld kan du købe dig til mere opbevaringsplads i skyen til en fast månedlig pris. En iPhone XS tilbyder som det højeste 512GB plads.

De nyeste Samsung smartphones har til gengæld typisk mere plads. På nogle af deres telefoner er der helt op til 1TB opbevaringsplads.

Styringssystemer

Det er her, hvor vi ser en af de mest markante forskelle på Apple og Samsung. Apple er verdenskendt for sit iOS styringssystem, som Apple selv ejer og udvikler.

Samsung benytter sig af Googles Android system. Samsung har til gengæld noget, som de kalder One UI, som bedst kan beskrives som et filter, som du kan vælge at lægge over Android-systemet. Kort sagt gør One UI, at systemet kan ændres i forhold til både visuelle og funktionelle funktioner.

Uanset, hvad du ender med at vælge, kan du regne med at få en telefon, der er top teknologisk, rar at bruge og fed at have. Vælg med omhu.