Det virker til at være et oplagt tidspunkt at komme frem med et par af de rygter der svirrer om den nye telefon.

Problemet er dog at det er rimelig svært at fremkomme med noget konkret om den nye smart-phone. Det bedste vi kan gøre er at tage bestik af alle eksisterende rygter og så ellers bare foretage kvalificerede gæt baseret på disse.

Lad os se om vi kan male et overbevisende billede af Samsungs Galaxy S5s ydeevne og software:

Ydevne

I fortiden har Samsung brugt en blanding af sin egen Exynos processor og Qualcomms Snapdragon chips. Det kunne ske igen med Galaxy S5, og Samsung kan skubbe ydeevnen på alle fronter med den nye Exynos 6 og Snapdragon 805 processorer. Exynos 6 kunne endda være Samsungs første 64-bit processor, hvilket fremgår af påstande fra Korea Herald, selvom andre kilder ikke tror, ​​det vil ske.

Det er altid svært at forudsigelse, men Samsungs tendens til at binde nye processorer til deres flagskibs telefon giver rygterne en hvis pålidelighed. Den gode nyhed er, at det vil være en hurtig telefon uanset hvad, og der er en stærk konsensus omkring 3 GB RAM.

Bedste bud: Exynos 6 (64-bit) og Qualcomm Snapdragon 805 (32-bit), 3 GB RAM

Software

Det ser ud som om Samsung har fanget deres tidligere fejl med det flade design. Lækkede skærmbilleder fra evleaks viser tyndere skrifttyper og fraværet af skyggeeffekter. Screenshots fra SamMobile viser det samme moderne look fremført på forskellige Samsung Apps. Flere screenshots fra evleaks viser en masse nye startskærms widgets, herunder fitness-noter, seneste køb, venne lokationer og sportsresultater.

Bedste Bud: Samsung bliver ved med at ligge mere på software delen men med et merer moderne look.

 

Læs mere her