Den nye lancerede Android mobiltelefon Samsung Galaxy S6 Edge er et godt forslag til en telefon, der kan tage kampen op mod den ubestridte bedste mobiltelefon i øjeblikket, som Apple i flere år har haft med sine iPhone modeller, der nu hedder model S6.

Faktisk er Samsung Galaxy S6 Edge bedre end Apples iPhone S6 på enkelte områder såsom både opløsningen på skærmen samt batterilevetiden, og selvfølgelig er der den store forskelpå selve softwaren, idet Samsung Galaxy S6 Edge er en Smartphone, der anvender operativsystemet Android, mens iPhones anvender Apples egne operativsystemer. Derfor vil folk ofte vælge telefon ud fra deres ønsker, da telefonerne reelt kan de samme ting men foretages på forskellige måder.

 

Funktioner hos Samsung Galaxy S6 Edge

Den nye Samsung Galaxy S6 Edge har markedets nyeste og smarteste funktioner, og den anvender det udbredte operativsystem Android 5.0 Lollipop, så der findes masser af gode apps til denne telefon. Telefonen har markedets absolut bedste opløsning på hele 2560 gange 1440 punkter fordelt på en 5” AMOLED skærm.

Billederne står klart og levende på telefonen også i fuldt dagslys, og dybdeskarpheden er også i topklasse. Ligesom iPhone S6 har Samsung Galaxy S6 Edge et 64-bit operativsystem og en 64-bits processor, som endda er mere strømbesparende men med mere power end sin forgænger.

Kameraet kan både tage kvalitetsbilleder samt videoer med High Dynamic Range (HDR) samt en smart billedstabilisator (OIS) og IR-hvidbalance, der forbedrer kvaliteten selv under begrænsede lysforhold. Telefonen kan desuden oplades trådløst på 80 minutter, men bare på 10 minutters ladning kan den klare 4 timers normal brug. iPhones kan anvende Mobile Pay, og det samme kan man med en Samsung Galaxy S6 Edge, da man med den medfølgende betalingsapp, der er kompatibel med NFC og stregkoder, nemt kan klare betalinger med telefonen. Telefonen har naturligvis høj sikkerhed med for eksempel løsningen KNOX samt en fingeraftryksscanner.

 

De forskellige modeller af Samsung Galaxy S6 Edge

Man kan købe telefonen med forskellige størrelser hukommelse samt i forskellige farver, og de bedste priser findes ofte hos de store velassorterede webshops som CDON.DK, hvor man kan finde alle Samsung Galaxy telefoner til yderst konkurrencedygtige priser. De mindste modeller af Samsung Galaxy S6 Edge anvender 5” skærm og starter prismæssigt fra omkring 4.000 kr., hvorimod de store EDGE+ modeller anvender en buet skærm på 5.7”, hvilket giver en unik dybde til film og spil samt et stilfuldt udseende. Er du ikke til Samsung så er Apple netop i disse dage ude med en ny iphone 8, som du kan købe her.