Det virker til at være et oplagt tidspunkt at komme frem med et par af de rygter der svirrer om den nye telefon.

Problemet er dog at det er rimelig svært at fremkomme med noget konkret om den nye smart phone. Det bedste vi kan gøre er at tage bestik af alle eksisterende rygter og så ellers bare foretage kvalificerede gæt baseret på disse.

Lad os se om vi kan male et overbevisende billede af Samsungs Galaxy S5s design og udgivelsesdato

Smarte features

Det ville ikke være en Samsung telefon uden fede features og mens tidligere rapporter om eye tracking i Galaxy S5 er blevet aflivet, taler mange kilder om en fingeraftryksscanner. En særligt spændende rapport fra iTechAddict hævder, at scanneren vil blive bygget ind i skærmen, hvilket giver mening, hvis Galaxy S5 bruger knapper på skærmen. Under alle omstændigheder er det store spørgsmål, om Samsung kan få teknologien til at virke. Det er lettere sagt end gjort.

I mellemtiden, er der rapporter fra ETNews der hævder, at Samsung vil forbedre “svæve” funktionen i Galaxy S5, som lader dig udføre visse handlinger ved at flyde med din hånd eller finger over skærmen.

Bedste bud: Inngen eye tracking, men on-screen fingeraftryks scanner og forbedre styring.

Metal eller plastik?

Siden sidste år har vi hørt, at Samsung ønsker at bruge aluminium i telefondesignet i stedet for bare plastik. Men der er ikke noget klart svar på, om der kommer til at ske med Galaxy S5.

ETNews og Eldar Murtazin hævder, at Samsung er ved at opbygge en aluminium telefon internt kendt som Galaxy F.

Bedste bud: Selv hvis der er en metal telefon på vej tror de fleste at S5 bliver af plastik.

Udgivelsesdato

Denne er temmelig ligetil. Bloomberg hævder at en april udgivelsesdato for Galaxy S5, falder omtrent et år efter lanceringen af ​​Galaxy S4. Danske varianter vil sandsynligvis dukke op en måned senere.

Bedste bud: April og måske maj for Danmark. Priser på omkring 1000 kr og opefter som altid.

Læs mere på følgende link