Det virker til at være et oplagt tidspunkt at komme frem med et par af de rygter der svirrer om den nye telefon.

Problemet er dog at det er rimelig svært at fremkomme med noget konkret om den nye smart phone. Det bedste vi kan gøre er at tage bestik af alle eksisterende rygter og så ellers bare foretage kvalificerede gæt baseret på disse.

Lad os se om vi kan male et overbevisende billede af Samsungs Galaxy S5s skærmstørrelse og kamera:

Skærmstørrelse

Det forventes kraftigt at Samsung vil gå efter en skærmstørrelse på omkring 5,2  tommer til Galaxy S5. Det er en 0,2 -tommers stigning i forhold til sidste års Galaxy S4, og det giver god mening, hvis Samsung benytter sig af knapper på skærmen, som en rapport fra iTechAddict antyder. Med knapper på skærmen vil telefonen få et brugbart område, der er omtrent det samme som 5-tommers Galaxy S4, bortset fra under brugen af visse applikationer såsom video, hvor knapperne glider af vejen. På samme tid, kan Samsung altså markedsføre sin nye telefon som havende en større skærm. Det må man kalde win –win.,

Med hensyn til skærmopløsning, nævner SamMobile at Samsung vil gå efter 2560 -1440 pixels. Imidlertid har New York Times rapporteret, at den såkaldte ” QHD ” skærm ikke kommer til indgå i designet. Ifølge en teori der er i omløb arbejder Samsung på to versioner af Galaxy S5, en med højere opløsning og en mindre model. Men 565 ppi er en absurd høj pixeltæthed til en smartphone så lad os behandle denne påstand med skepsis indtil videre.

Bedste bud: 5.2-tommer, 1080p opløsning

Kamera

Buddet fra samme kilder som ovenfor lyder på at Samsung’s Galaxy S5 kommer til at have et 16-megapixel kamera på ryggen. Det er en betragtelig stigning fra 13 megapixel kameraet på sidste års model. Forbedringer inden for lav-lys fotografering er også regnet som en mulighed ved hjælp af Samsungs ISOCELL teknologi, som firmaet har talt om siden sidste efterår. Hvis dette kommer til at finde sted kan du bide skeer på at Aplle får travlt med at udvikle deres egen teknologi til iPhone 5s.

Med hensyn til rygterne om frontkameraet er der ikke megen enighed. Visse kilder siger 3.2 megapixel og andre holder på 2 megapixel. 3.2 lyder dog sandsynligt for man må formode Samsung også her vil gå efter et forbedret produkt.

Best Bud: 16-megapixel bag kamera med forbedret lav-lys teknologi og 3.2 megapixel frontkamera.

Du kan læse mange flere rygter her på siden eller ved at klikke på følgende link