Samsung Galaxy S2 anmeldelse

Så er den her. Efterfølgeren til den populære Samsung Galaxy S. Samsung Galaxy S II smartphone er hurtigere, smartere og tyndere. Smartphonen har en 1,2 GHz Dual core processor, hvilket gør at den er super hurtig. Den har Android 2.3 og med den krystalklare 4,27 tommer Super AMOLED Plus skærm kan den ses selv i stærkt sollys. Mobilen er ultratynd – kun 8,49 millimeter tyk, hvilket gør den til markedets tyndeste smartphone. Video kan optages i Full HD.

Overlegen skærm – Super AMOLED Plus
Den meget lysstærke og kontrastrige skærm gengiver detaljerne optimalt med en farvegengivelse, kontrast og skarphed, der er op til 60 % bedre i forhold til andre førende smartphones på markedet. Super AMOLED Plus-skærmen viser et krystalklart og farvemættet billede, selv i stærkt sollys, eller hvis du kigger fra en skæv vinkel.

Med en billedkvalitet, der vil gøre de fleste TV-apparater misundelige, kommer Galaxy S II smartphone til at vise dine billeder, film og spil fra deres allerbedste side. Med Galaxy S II smartphone og dens 4,27 tommer store skærm får du det bedste, der findes.

Glem alt om antal pixel her eller der – bare nyd den tynde og strømlinede billedflade. Bliv forundret over den fantastiske grafik, den svimlende hastighed og de smarte funktioner.

Lynhurtig og med en fantastisk ydelse

Samsung er markedets førende, når vi taler om skærmteknik. Denne viden har vi overført til vores mobiltelefoner. Med Galaxy S II smartphone lancerer vi vores allerbedste og uden tvivl hurtigste skærm nogensinde med en responstid for video på utrolige 0,01 millisekunder.

Set i forhold til en computerskærm, er det lynhurtigt. Skærmen på Galaxy S II smartphone er ligesom resten af telefonen i topklasse. Den er ikke kun enormt hurtig, når det gælder responstid og video, men også til at reagere på dine kommandoer.

Endvidere er den strømbesparende, hvilket gør, at du får mere batteritid tilovers, og du kan derfor være mere produktiv på en enkelt opladning.