Internet og mobiltelefoner har gennemgået en heftig udvikling gennem de seneste år, og intet tyder på, at udviklingen er gået i stå. Tværtimod kommer der dagligt nye gadgets og faciliteter på markedet i form af nye og smarte mobiltelefoner og tablets, der jo som bekend t kan anvendes til lidt af hvert. Der kommer konstant nye apps på markedet til mobiltelefoner, således man kan anvende denne til flere og flere opgaver. Også markedet for videofilm er påvirket af denne udvikling på det digitale område, således vi ikke køber DVD-film i samme omfang som før, da film i dag streames eller downloades. Det er både hurtigt og billigt at hente film på nettet, således man altid kan se en god film, når behovet opstår.

Sådan ser man film på mobiltelefonen

Der kræves blot en moderne smartphone med internet adgang, for at man hurtigt kan se film og TV-serier på sin mobiltelefon. Dette er praktisk, når man keder sig, eller hvis man sidder i en bus eller tog og skal fordrive tiden. Der er jo begrænset med hukommelse på en mobiltelefon, så derfor vælger mange at streame film i stedet for, men dette kræver jo konstant internetadgang, hvilket heldigvis findes de fleste steder enten via fri wifi eller i forbindelse med mobilabonnementet.

Alle film kan i dag findes på internettet, så hvis man får lyst til at se en underholdende film på sin mobil, så kan man finde den hos Blockbuster, der har Iron Man 3 og alle andre film og TV-serier i deres brede sortiment. Det gode ved streaming er, at filmen starter fremvisningen øjeblikkeligt, og at det ikke kræver plads på telefonen eller computeren, således man ikke behøves lagre filmen, som jo er tilfældet, når man downloader film.

I løbet af få år vil alle udsendelser blive streamet fra udbyderen af TV-stationer samt videoudlejere, da internet er så hurtigt og så udbredt, at almindelige antenneforbindelser hører fortiden til.

Handlingen i Iron Man 3

Filmen Iron Man 3 kan varmt anbefales til både børn og voksne, da den indeholder masser af action men også humor på en charmerende måde, så der er masser af underholdning for hele familien.

Den tredje film i serien kan ses uafhængigt af de to første film, men den fortsætter selvfølgelig handlingen og har samme skuespillere i rollerne. I Iron Man 3 plages mil­li­ar­dæ­ren Tony Stark af ma­re­ridt og søvn­løs­hed, idet han altid frygter for sine nær­me­stes sik­ker­hed. Der er faktisk en skurk på spil, og det er Man­da­rin, der vil angribe Stark på fle­re fron­ter. I form af Iron Man i sin rustning må Tony Stark kæm­pe sig til­ba­ge for at fin­de de per­so­ner, der stod bag an­gre­bet. Der medvirker mange kendte skuespillere i Iron Man 3 såsom:

  • Robert Downey Jr.
  • Guy Pierce
  • Gwyneth Paltrow
  • Don Cheadle
  • Ben Kingsley