Den elskede iPhone, som tog verden med storm. I følge politiken, der tilsyneladende har kendskab vedholdne rygter, kan det ske at  iPhone 6 kommer i butikkerne til august. Produktionen af den nye iPhone skulle tilsyneladende være sat i gang.

Langt de fleste har, eller har haft en af de masse forskellige iPhones, og nu er der rygter om, at der iPhone 6 på vej, men faktisk at der er to nye iPhones på vej, mon den anden hedder iPhone 6c? Se hvad politiken.dk har bragt om den nye iPhone herunder.

Produktionen sat igang

I Taiwan og Kina, hvor Apple får produceret komponenterne til og samlet deres iPhones, er der heldigvis folk, der har svært ved at holde på hemmeligheder. Derfor er fabrikker i disse områder ofte kilder til de mest troværdige rygter omkring kommende telefoner.

Nu har de været åbenmundede igen derovre. En kilde siger til Taiwan-avisen Economic Daily News, at Apple allerede er ved at sætte gang i produktionen af iPhone 6, for komponenterne er allerede ved at blive leveret til samlefabrikkerne i Kina.

Kilden siger også, at der er indløbet bestillinger på i alt 80 millioner iPhones hos de to fabrikker, der skal samle dem for Apple, Foxconn og Pegatron. Sidstnævnte er tidligere blevet anslået til at skulle producere cirka 14 procent af disse.

4,7”-model til august

Den samme avis skriver også, at rygterne om at der kommer to nye iPhone-modeller, én med 4,7-tommers skærm, og en med 5,5 eller 5,6 tommers skærm. Det nye i dette rygte er dog, at 4,7-modellen er blevet fremrykket af Apple.

Ifølge avisen skulle den største af modellerne stadig komme i butikkerne til september som planlagt, men den lille model – der dog er væsentligt større end den nuværende iPhone – skulle allerede kunne købes i august.

Ny produktkategori

Det store spørgsmål er naturligvis, hvornår Apple vil vise iPhone 6 frem for verden. Den næste store event, de har planlagt, er udvikler-konferencen WWDC, der starter 2. juni. Det er slet ikke umuligt, at vi allerede kommer til at se de nye iPhones der.

Dog gætter de fleste observatører på, at der primært bliver tale om præsentationer af iOS8, fornyelser til MacOS-platformen og præsentation af noget i en ny produktkategori, som Tim Cook har bekræftet tidligere.

Det sidste er efter al sandsynlighed Apples smartur, der har allerede har fået øgenavnet iWatch, men der er også dem, der gætter på, at der kommer et tv fra Apple. Derudover vil der nok blive talt en del om, hvad Apple skal gøre med Beats Electronics, som de netop har købt.

Priser på iPhones

iPhones har tendens til, at være i den dyre prisklasse. På edbpriser.dk er der en oversigt over de forskellige priser på telefonerne. Se den her. Du kan også sammenligne de forskellige iPhones fra Apple på deres egen hjemmeside, apple.com, se sammenligningen her.