Ifølge en artikel på Techradar.com kan det forventes at udgivelsesdatoen for iPhone 6 vil blive i 2014, selvom det er endnu er umuligt at sige noget om præcis hvornår på året det kommer til at ske.

Analytiker Peter Misek mener, at vi kan forvente at iPhone 6 udkommer omkring juni 2014.

“Vi regner med at det vil være ca. deromkring så det passer med et år efter 5S udkom”.

Et andet godt bud er at iPhone 6 udkommer til september. Apple har nemlig de sidste par år udgivet deres nye modeller ved særlige events i september.

Det være sagt er juni dukket op igen og igen som et bud på hvornår telefonen kommer på markedet. Det er nemlig også rygtedes at Apple vil bryde deres tradition hvad angår skærmstørrelse og lancere en 4,7 tommers model af iPhone 6 efterfulgt af en endnu større model senere på året.

iphone 6 bliver med iOS 8

Nu hvor iOS allerede er ved at være små gammelt er det meget sandsynligt at iPhone 6 bliver med iOS 8. Det forventes at dette nye styresystem udgives omkring september-oktober.

iPhone 6s nye processor

Det kommer nok ikke som et stort chok at den næste processor bliver væsentlig større end iPhones tidligere har haft. Det forventes at det bliver en quad-core A8 eller en videreudviklet A7 processor der kommer til at drive den nye telefon. Den store nyhed her er at det også forventes at den bliver mere energi økonomisk hvilet vil betyde at man kan forvente væsentlig længere batteri levetid.

Ingen ny Samsung teknologi i vente

Det bliver også slået fast i artiklen at man ikke skal forvente ny fed Samsung teknologi i iPhone 6. Apple har nemlig fornyligt nedtrappet deres samarbejde med Samsung.

Du kan læse endnu flere nyheder og rygter om den nye iPhone 6 på følgende link.