Hvis du er den heldige ejer af en mobil, så vil du helt sikkert kunne nikke genkende til, at de fleste af os bruger en helt masse tid på vores mobiler. Der er sågar studier der har vist, at man bruger mange timer på mobilen om dagen.

Hvad folk bruger deres mobiler til varierer meget, men hvor nogen bruger størstedelen af deres tid på Facebook, så er der andre der går mere produktivt til værks, og måske sidder og laver lektier og alle mulige andre ting, som kan være med til at give mere ro.

Her i guiden finder du tre gode ideer til, hvad du kan lave af tidsfordriv på din mobil, hvis du har brug for at slå et par kedelige minutter ihjel. Det kan fx være, at du sidder i bussen og er på vej til skole, eller at du sidder i en kedelig frokostpause. Det er sådan set underordnet, hvad det kan være, men for en god ordens skyld kommer her 3 gode bud på, hvad du helt præcist kan bruge tiden på!

  1. Læs en joke! Dette er en af de mest naturlige måder at bruge sin mobil på, for med din smartphone har du mulighed for at søge rundt på nettet og finde frem til lige præcis de ting i hverdagen, du synes er spændende. Alle mennesker har forskellige interesser, men det der for de fleste binder personer sammen er humor, og hvad bedre mulighed er der for at lære noget på mobilen, som du kan tage videre ud og glæde andre med i sin hverdag? Derfor bør du gå ind og læse om nogle af de mange jokes, som findes rundt omkring på nettet!
  2. Kig dine billeder igennem. Dette er en anden sjov lille ting, du snildt kan bruge flere timer på, hvis du ikke holder godt øje med tiden. Kig dine gamle billeder igennem og ryd op i nogle af de billeder, som er overflødige.
  3. Spil et spil! Du kan også bruge din mobil ved at spille et spil. På din iPhone kan du gå ind på app store for at finde nogle af de sjoveste spil og andre apps. Du kan dog også vælge at gå ind på en side som gratisspil.dk. Du skal dog være opmærksom på her, at det ikke er alle spil, der virker lige godt til mobilen.

Det var lidt af de forskellige muligheder, du har for at lave en masse sjov tidsfordriv på din mobil.