Det giver næsten sig selv, at dit mobilabonnement skal passe til dit forbrug. Men, det er lettere sagt end gjort, da det kan være svært at overskue, om du nu også har dette rette abonnement. Men, med få råd kan du nemt undgå at betale for meget for din mobilpakke.

Start med at undersøge dit eget forbrug

Det der afgører, hvilket abonnoment du skal have, er dit forbrug af tale, sms, mms og data. Derfor vil det som udgangspunkt være en rigtig god ide og ganske fornuftigt at undersøge dit forbrug til at starte med.  Sørg for at skrive ned, hvad du bruger din telefon til, og tag et kig på teleselskabets oversigt over dit forbrug for det seneste halve år for at få en ide om, hvad du har brug for.

Sammenlign priser

Det næste du kan gøre, er at sammenligne priser på nettet samt finde gode tilbud. Lige nu kører der eksempelvis et fordelagtigt Callme tilbud, som du muligvis vil kunne finde ganske fornuftigt. Men, kig gerne på 2-3 prisportaler for at få et mere klart billede af, hvad du skal vælge samt hvilke tilbud, der er værd at gå efter. Et sted hvor du næsten altid kan finde super billige mobilabonnementer er hos Telmore og hos Yousee.

Tjek din mobilpakke jævnligt

Det er sådan, at dit mobilbehov og teleselskabernes abonnementer kan ændre sig. Det er der ikke noget at gøre ved, andet end at du kan tjekke, om dit forbrug passer med din mobilpakke. For der er ingen grund til at købe for meget data, hvis ikke du bruger det måned efter måned.

Tjek, om du får brugt det, der er i din mobilpakke – også når du er skiftet til et nyt abonnement. For der er ikke noget ved at kaste penge efter noget, som man i grunden slet ikke får brugt. De penge kan bruges på noget andet sjov!

En god hjælp til at finde gode rabatter og tilbud er via rabatsider, da du her kan spare ret mange penge, hvis du finder et tilbud, som passer lige til dig. Det er værd at tage et kig på!