Der kommer hele tiden nye gadgets og apparater frem på markedet, som kan styres og kontrolleres med en smartphone. Nu er der faktisk kommet et nyt produkt frem, som giver ægte tredimensionelle oplevelser, idet Dreamoc HD3 er et ægte 3D holografisk display, der kan samarbejde og kommunikere med Apple iPhones. I første omgang henvender dette 3D holografisk display sig især til firmaer og institutioner, der nu på en unik og smart måde kan byde gæsterne velkomne, men også i supermarkeder og på messer kan man afspille en tredimensionel film, der i detaljer viser produktets fortræffeligheder og muligheder, så det er nok kun et spørgsmål om tid, før Dreamoc HD3 får stor udbredelse rundt omkring i både Danmark og resten af verden.

 

Kommunikation mellem Dreamoc HD3 og iPhone

Dreamoc HD3 er en separat udstillingsmontre, hvor man kan afspille egne film optaget i tre dimensioner, og man kan oploade filmene på et SD memorycard, og der medføler skabeloner til fremstillingen af en tredimensionel film, og man kan eventuelt anvende skabeloner fra andre 3D programmer såsom Adobe After Effects, så det er nemt at designe sine egne fremstillinger.

Prisen er omkring 14.000 kr. for det 3D holografisk display Dreamoc HD3, hvilket ikke er meget dyrere end en stor fladskærm men med mange flere unikke muligheder. Producenten af dette 3D holografisk display er det danske firma Realfiction, og på deres hjemmeside kan man finde mange flere specifikationer og priser på både montren men også tilbehør såsom yderligere skabeloner. For at kunne styres fra en IPhone, så henter man blot den gratis iOS App ved navn iOS Dreamoc PLAY, således brugerne nu kan vælge mellem forskellige film, der skal vises i montren. Folk med smartphones kan håbe på, der snart kommer en App, der anvender Google Play, men for øjeblikket findes det kun til Iphone 5/6, Ipod Touch samt iPads.

 

Anvendelsesmuligheder

Der findes ubegrænsede anvendelsesmuligheder for denne unikke udstillingsmontre, der kan afspille tredimensionelle film i højopløsning, så markedsføring på udstillinger og i indkøbscentre bliver højst sandsynligt et af de kommende steder, hvor man snart vil kunne se 3D holografisk display. Konceptet er helt unikt og fantastisk realistisk udført, og da enheden er nem at operere og programmere, så vil mange firmaer og offentlige institutioner, museer mm sikkert vise stor interesse for udstillingsmontren, der garanteret vil tiltrække folks opmærksomhed.

En detaljeret film i tre dimensioner er meget mere demonstrativ frem for en traditionel film i to dimensioner, som vi er vant til fra TV og computere. Ikke overraskende har de kendte firmaer Coca Cola, Apple, Samsung Galaxy, Martell, Tag Heuer, Asus og flere andre firmaer allerede fået produceret deres egen opsigtsvækkende udstillingsmontre til fremvisning og demonstration af deres individuelle produkt.