Hvordan sætter man gang i salget af en relativt ukendt smartphone-model på det vestlige marked? Tja, hvis man er kinesiske OnePlus, så hyrer man ingen ringere end selveste præsidentfamilien til at bruge deres telefoner. I hvert fald på tv.

 

OnePlus i House of Cards

Den populære Netflix-serie “House of Cards” startede for kort tid siden på den fjerde sæson, som fans uden tidsrestriktioner frit binge watch på Netflix, og hvor det tidligere har været iPhones der har været lunt placeret i hænderne på skuespillerne, så var disse blevet erstattet til fordel for en mere ukendt model. Det er nemlig det kinesiske firma OnePlus der har betalt dyre domme for at blive vist i hænderne på skuespillerne i en af verdens mest populære serier. Normalt hører man ikke om disse aftaler, men OnePlus har selv været ude og fortælle at de har brugt 300.000 $ for at få deres modeller brugt i serien.

Ny spiller

OnePlus er da også en relativt ny spiller på markedet. Firmaet blev grundlagt i december 2013 og har på nuværende tidspunkt tre forskellige modeller i deres portefølje. Til det skal der også siges, at det er særdeles prisvenlige smartphones i forhold til deres konkurrent Apple. Men vil OnePlus med sin eksponering i House of Cards mon vinde en større markedsandel på det vestlige marked? Det må tiden vise.