Det ser ud som om Nokia har store planer med deres nye Nokia Normandy som kommer til at køre på Android styresystemet. Der er netop lækket nye billeder af mobilen samt deres Lumia 929 model.

De nye billeder kommer fra Twitter brugeren  @evleaks som er en kendt leaker i mobil verdenen. Billedet viser den nye Nokia Normandy telefon i en stribe skarpe farver som vi også har set med deres Lumia telefoner. Udover den røde model som blev afsløret i et tidligere leak kommer den også i sort, hvid, blå, gul og neon grøn.

Telefonen har også én enkelt knap under skærmen der nok vil fungere som home knap.

Rygterne går på at Normandy telefonen skulle være bygget på en modificeret version af Android. Nokia skulle have special designet en special version af Android som ikke ligner den vi kender. Amazon har gjort det samme med deres Kindle Fire tablets som ligeledes bygger på Android men er fuldstændig customized til at være et Amazon produkt.

Hvis dette er rigtigt er det bestemt en interessant retning Nokia vælger at gå; efter de er blevet købt af Microsoft taler al fornuft imod ikke at bruge Windows Phone som styresystem. Førhen har de bygget på Windows så dette er altså noget helt nyt. Nokia vil ikke kommentere på rygtet.

Skal Nokia begynde at bruge Android eller er det at indrømme at Windows Phone var en fejltagelse?