Hvis du er lidt for mageligt anlagt til at kaste dig ud i maraton løb med din egen krop så er her tre gode iPhone spil, der giver dig mulighed for at løbe uendeligt uden at du nogensinde for sved på panden.

Temple Run 2

 

Efter sin forgænger Temple Run, kunne Temple Run 2 næsten ikke blive andet end en succes, så snart den kom ud på App Store. På bare otte timer nåede spillet vej til toppen i Top Free Apps. Hvis du er en fan af det originale Temple Run, så bliver du glædeligt overrasket. Efterfølgeren leverer nemlig bedre grafik og mere udfordrende gameplay.

Jetpack Joyride

Jetpack Joyride, med den stjernespækkede Barry Steakfries, er en af ​​de mest populære spil til iOS, og det har været sådan længe. Spillet var allerede blandt de bedste af sin slags, men nye opdateringer har gjort det endnu bedre Hvad der gør spillet så godt, er, at det er simpelt men varieret gameplay. Power-ups gør spillet interessant.

 

 

Subway Surfers

Subway Surfers kombinerer nogle af de bedste elementer fra både Temple Run og Jetpack Joyride. Ligesom Temple Run, er dette en dejlig 3-D runner med fremragende grafik og fede controls. Den låner også fra Jetpack Joyride modellen med at give dig tre missioner af gangen. Spillet er meget underholdende, og også gratis!

 

Du kan læse om mange mange flere gode løbe spil på http://appadvice.com/appguides/show/endless-running